StarGate Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
IRENA LALIĆ PR AGENCIJA ZA KONSALTING I DRUGE USLUGE STARGATE BEOGRAD
ADRESA
Patrijarha Dimitrija 129/A, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Irena Lalić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Događaji
Opis delatnosti
Networking Day je novi koncept poslovnih susreta namenjen podršci domaćim privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

Networking Day ima za cilj da, pored podsticanja poslovnog povezivanja i pokretanja privatnog posla, okupi sve zainteresovane za društveno-korisne teme i poslovanje na izazovnom domaćem tržištu.

Uz dobru, pozitivnu energiju i motivaciju, umrežavamo i povezujemo mikro, male i velike, preduzetnike – privrednike – menadžere, zaposlene i sve ostale, bilo da su kroz unapređene i sticanja novih znanja i veština zainteresovani za osnivanje i razvoj sopstvenog biznisa ili žele da prošire krug poslovnih poznanstava.

Networking Day obeležiće gostovanje uspešnih preduzetnika, privrednika i menadžera, priznatih stručnjaka koji će podeliti sa prisutnima svoja iskustva i znanja iz aktuelnih oblasti života i poslovanja, u opuštenoj atmosferi i druženju sa prisutnima uz obilje motivacije i pozitivnih stavova.

Networking Day događaj se sastoji od panela sa 4 ili više gostiju-sagovornika uspešnih preduzetnika, privrednika, menadžera, i drugog dela, predviđenog za druženje, umrežavanje prisutnih i sklapanje poslovnih dogovora.

Vesti