ICTS d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
ICTS DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
ADRESA
Bulevar Zorana Đinđića 71/12, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Dejan Kotur, direktor
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Saopštenja
Opis delatnosti
ICTS DOO Beograd se bavi realizacijom rešenja u oblasti poslovne telefonije, omni-channel kontakt centara i video konferencijskih sistema, integracijom sistema, pružanjem usluga servisa i podrške.
Prateći konstantni razvoj komunikacija, našu ponudu konstantno unapređujemo, sa rešenjima za digitalizaciju procesa komunikacije sa klijentima
Svoju ponudu zasnivamo na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača, konstantnim usavršavanjem zaposlenih, kao i individualni pristup svakom klijentu.

ICTS je generalni distributer Mitel (Aastra,ex – Ericsson Enterprise) telefonskih IP i TDM sistema, video i mobilnih rešenja za područje Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Naši partneri su i francuska kompanija Conecteo (Kiamo kontakt centri), nemački Purpleview (video chat rešenja), američki Vidyo (video konferencijski sistemi i rešenja), izraelski CIS (sistei za snimanje), austrijski Sennheiser (headsetovi i spikerfoni).

ICTS DOO Beograd radi na realizaciji kompleksnih ICT rešenja i pružanju niza odgovarujućih usluga u svim fazama implementacije – od ideje – tehničkog rešenja – isporuke – instalacije – održavanja.

ICTS je nastao kao težnja da se pruži vrhunska podrška postojećim i novim korisnicima Mitel/Aastra/Ericsson sistema, bazirana na znanju inženjera sa dugogodišnjim iskustvom u implementaciji najkompleksnijih projekata u oblasti telefonije. Danas smo okrenuti rešenjima koja omogućavaju klijentima savremene kanale komunikacije, u skladu sa digitalizacijom poslovanja.

Vesti