WMG Advisory Member of WolfMcGill Group DOO Beograd (Čukarica)


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
WMG Advisory Member of WolfMcGill Group DOO Beograd (Čukarica)
ADRESA
Kraljice Katarine 154, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Nikola Seneši
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
WolfMcGill je konsultantska kompanija, specijalizovana za evropska tržišta u razvoju. Kao konsultant od poverenja, kompanija pomaže vodećim investitorima i Vladinim institucijama da svoje ideje pretvore u izvodljive i profitabilne komercijalne, stambene, hotelske, maloprodajne, industrijske i druge projekte. Uspešni poslovni rezultati i razumevanje potreba klijenata, postavili su kompaniju na poziciju jednog od vodećih savetnika u oblasti nekretnina u jugoistočnoj evropi.

WolfMcGill Group je akreditovana institucija za pružanje obuke za procenitelje vrednosti nepokretnosti u Republici Srbiji.

WolfMcGill Group se preko 10 godina bavi procenama vrednosti nepokretnosti u regionu jugoistocne evrope i sa timom svojih RICS licenciranih procentelja i procenitelja licenciranih od strane Ministarstva finansija Republike Srbije godisnje obavi više desetina hiljada procena vrednosti nepokretnosti i reevaluacija kolaterala.

U FOKUSU POSLOVANJA WOLFMCGILL KOMPANIJE SU NEKRETNINE. KOMPANIJA PRUŽA SAVETODAVNE, INVESTICIONE I FINANSIJSKE USLUGE ZA SVE VRSTE NEKRETNINA.