TIMS EVALUACIJA I ORGANIZACIJA - brisan iz registra


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TAMARA TANASIJEVIĆ PR KONSULTANTSKE AKTIVNOSTI U VEZI S POSLOVANJEM I OSTALIM UPRAVLJANJEM TIMS EVALUACIJA I ORGANIZACIJA BEOGRAD - brisan iz registra
ADRESA
Miloša Radojčića 4, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Tamara Tanasijević

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Opis delatnosti
TIMS je mlada organizacija, osnovana 2013. godine, sa jedinstvenim pogledom na mogućnosti i načine organzacionog učenja odraslih. Naš pristup je prilagođen svakoj organizaciji, grupi ili individui koje žele da uče, napreduju ili prebrode teškoće u određenoj poslovnoj ili životnoj situaciji. U okviru našeg poslovanja koristimo andragošku i psihološku praksu rada sa odraslima koje svoja uporišta imaju u savremenim društvenim teorijama i različitim metodologijama.



Smatramo da je učenje više od sredstva ostvarenja pojedinih ciljeva. Učenje je stil života koji omogućava sveukupni razvoj, obuhvatajući tako kvalitativne promene na unutrašnjem i spoljašnjem planu. Upravo zbog toga želimo da stvorimo priliku za razvoj Vašeg poslovanja kroz učenje koje je organizovano u skladu sa prethodno analiziranim obrazovnim potrebama organizacije, grupe ili individue i evaluaciju koja predstavlja element od ključne važnosti u procesu kontinuiranog učenja i razvoja, ali i daljeg planiranja poslovnih strategija i ciljeva.

Vesti