Bredent d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
BREDENT DOO BEOGRAD-ZVEZDARA
ADRESA
Dubljanska 25 Beograd, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Igor Rozman
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Mi smo Bredent d.o.o i deo smo velike porodice Bredent GmbH & Co.KG sa sedištem u Sendenu u Nemačkoj. Nakon više od 40 godina prisutnosti na tržištu vlasnici ove uspešne kompanije su odlučili da osnuju svog ekskluzivnog predstavnika u Srbiji. 2012 godine sa sedištem u Dubljankoj 25 u Beogradu zvanično je otvorena naša kancelarija.

Bredent predstavlja jedan od najpouzdanijih brendova i svakako je najinovativnija firma u oblasti stomatologije i zubne tehnike u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Osnovne dve grane predstavljaju Bredent Medical koji se priključio svetskim implantnim kućama i Bredent koji proizvodi zubotehničke materijale sa preko 10.000 proizvoda.

Za naše klijente to znači
Da imaju stabilnog partnera koji će svojim unapređenim rešenjima da unapredi i olakša njegov rad u praksi.

Za našu kompaniju to znači
Zahtevi i želje naših klijenata su naš svakodnevni izazov i snaga da budemo još fleksibilniji u pronalaženju što boljih i kvalitetnijih rešenja.

Naša vizija
Osnovna ideja našeg brenda je da se pacijentima pruže vrhunska protetska rešenja koja rezultiraju kao sinergija između stomatologa i zubnog tehničara uz korišćenje najkvalitetnijih materijala. Smisao inovacija koje Bredent neprestano uvodi već više od četiri decenije je upravo pojednostavljenje procesa rada i maksimalno skraćivanje vremena potrebnog za dobijanje bezuslovno najkvalitetnijeg i finansijski podobnog protetskog rešenja.

Želja našeg tima je da aktivno učestvujemo u vašem radu i da zajedno iznova unapređujemo stomatološku i zubotehničku praksu.

Nadamo se uspešnoj saradnji.

Vesti