Poljoprivredni fakultet Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Poljoprivredni fakultet Beograd
ADRESA
Nemanjina 6, 11081 Beograd
Odgovorno lice
Milica Petrović
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Plan nabavke
Pobede na tenderima
Isporučioci
Događaji
Ličnosti
Filantropija
Galerije
Opis delatnosti
Poljoprivredni fakultet je obrazovno-naučna ustanova koja u okviru svoje matične delatnosti obavlja obrazovnu i naučno-istraživačku delatnost u oblasti: ratarstva, voćarstva i vinogradarstva, stočarstva, zemljišta i melioracija, zaštite bilja i prehrambenih proizvoda, mehanizacije poljoprivrede, prehrambene tehnologije i biohemije i agroekonomije.

Fakultet u okviru obrazovne delatnosti obavlja nastavu (predavanja, vežbe, stručnu praksu i druge oblike nastave), prema nastavnom planu i programu za osnovne i postdiplomske studije, proveru znanja (ispiti, kolokvijumi i dr.), dopunsko usavršavanje u struci i polaganje stručnih ispita za lica sa stečenim visokim obrazovanjem u struci za koju je Fakultetmatičan, a koja rade u obrazovanju.

ODPF Radmilovac je organizaciona jedinica Poljoprivrednog fakulteta.

Na ODPF Radmilovac izvodi se deo nastave, stručna i proizvodna praksa i drugi oblici rada u ostvarivanju programa i plana nastave iz predmeta studija prvog stepena za potrebe Fakulteta i drugih korisnika. U cilju obezbeđenja zadovoljavajućeg nivoa nastave na ODPF Radmilovac se podižu kolekcije odgovarajućih vrsta biljaka i životinja sa važnijim sortama i rasama i genetičkim resursima kao bankam gena, za izvođenje naučno – istraživačkog rada i za ugledno i ogledno gazdovanje.

Na ODPF Radmilovac organizuje se naučno - istraživački i stručni rad za postizanje kvaliteta studija, za njihovo razvijanje i unapređenje kao i za razvoj i unapređenje struke u celini.

Vesti