Alarm automatika d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
ALARM AUTOMATIKA DOO BEOGRAD
ADRESA
Zarija Vujoševića 8, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Dean Klobučar
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Finansije
Opis delatnosti
Alarm automatika d.o.o. iz Rijeke (Republika Hrvatska), sa predstavništvom u Beogradu, regionalni je tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi celovitih, inovativnih i integrisanih rešenja tehničke zaštite renomiranih svetskih proizvođača (DSC, Visonic, Optex, DVC, DVCplus, DVC Project, DVC HD, S-Link, In-Out, Aver, Vivotek, Nuuo, Acti, Inim, Kantech, ABSistemDC(NG), ABSistemDCi...) uz potpunu logističku, tehničku, prodajnu i servisnu podršku, kao i edukaciju. Cilj im je da vodeću poziciju u Hrvatskoj prošire i na regiju.

U svojoj ponudi imaju i hardverska i softverska rešenja za gotovo sve aspekte bezbednosti: video nadzor i IP video, protivprovalnu i vanjsku zaštitu, integraciju i centralizaciju, kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena, elektroničku zaštitu artikala, te protivpožarnu i protivgasnu dojavu, i to za različite kategorije štićenih objekata, od stanova i kuća do malih, srednjih i velikih poslovnih sistema.

U firmi se ponose vlastitim konceptom IDEA (Interaktivna Digitalna Elektronika i Automatika), koji podrazumeva rešenja zaštite po meri korisnika, što, opet, uključuje kompletnu marketinšku, prodajnu, tehničku, korisničku, tehnološku i organizacijsku podršku za njihove partnere. To se posebno odnosi na ona rešenja zaštite koja u sebi sadrže i njihove vlastite robne marke, od programskih paketa ABSistemDC(NG)® za centralizaciju i ABSistemDCi® za integraciju sistema zaštite do uređaja i sistema digitalnog video nadzora DVC®, DVC HD®, DVC Project® i DVCplus®.

Na Sajmu iSEC 2012 Alarm Automatika se posebno promoviše u oblastima tehničke zaštite, integracije bezbednosti i upravljanja objektima i poslovanjem, te inteligentnih objekata, odnosno pametnih zgrada i kuća

Vesti