Ring solutions Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO ZA INFORMATIČKI KONSALTING RING SOLUTIONS DOO BEOGRAD (PALILULA)
ADRESA
Dr Nika Miljanića 19, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Ivan Dervišević

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Ring Solutions je informatička firma sa sedištem u Beogradu i primarna delatnost firme je pružanje usluga održavanja poslovnih informacionih sistema za mala i srednja preduzeća. Vizija firme je da korisnik usluga ni u jednom aspektu poslovanja ne troši vreme na probleme koji se javljaju prilikom korišćenja racunara, računarske mreže i ostalih delova jednog infomacionog sistema. Ovakva vrsta usluge pokriva sve poslove održavanja informacionog sistema, a obuhvata lokalnu mrežu, mail rešenje, firewall rešenje, antivirusnu zaštitu, servis hardvera, nabavku opreme, dokumentovane procedure za korišćenje IS-a, itd.
Vreme odziva na prijavljene probleme prouzrokovane korišćenjem informacionog sistema i kvalitet odradenog posla imaju najveći prioritet, sa ciljem da osnovni posao firme ne trpi. Na ovakav način dobija se sistematizovan, siguran i moderan informacioni sistem.
Firma Ring Solutions je, takođe, specijalizovana za prodaju i održavanje Sophos sigurnosnih rešenja, a kada je u pitanju ozbiljna poslovna komunikacija, korenspodencija i kolaboracija, firma Ring Solutions nudi rešenja bazirana na IBM Lotus Domino integrativnoj platformi.