Ring solutions Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO ZA INFORMATIČKI KONSALTING RING SOLUTIONS DOO BEOGRAD (PALILULA)
ADRESA
Dr Nika Miljanića 19, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Ivan Dervišević

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Ring Solutions je informatička firma sa sedištem u Beogradu i primarna delatnost firme je pružanje usluga održavanja poslovnih informacionih sistema za mala i srednja preduzeća. Vizija firme je da korisnik usluga ni u jednom aspektu poslovanja ne troši vreme na probleme koji se javljaju prilikom korišćenja racunara, računarske mreže i ostalih delova jednog infomacionog sistema. Ovakva vrsta usluge pokriva sve poslove održavanja informacionog sistema, a obuhvata lokalnu mrežu, mail rešenje, firewall rešenje, antivirusnu zaštitu, servis hardvera, nabavku opreme, dokumentovane procedure za korišćenje IS-a, itd.
Vreme odziva na prijavljene probleme prouzrokovane korišćenjem informacionog sistema i kvalitet odradenog posla imaju najveći prioritet, sa ciljem da osnovni posao firme ne trpi. Na ovakav način dobija se sistematizovan, siguran i moderan informacioni sistem.
Firma Ring Solutions je, takođe, specijalizovana za prodaju i održavanje Sophos sigurnosnih rešenja, a kada je u pitanju ozbiljna poslovna komunikacija, korenspodencija i kolaboracija, firma Ring Solutions nudi rešenja bazirana na IBM Lotus Domino integrativnoj platformi.