Visoka strukovna škola za preduzetništvo Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Visoka strukovna škola za preduzetništvo Beograd
ADRESA
Karađorđeva 71, 11000 Beograd

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Opis delatnosti
Osnivač Visoke strukovne škola za preduzetništvo Beograd je Institut za razvoj malih i srednjih preduzeća.
Visoka strukovna škola za preduzetništvo iz Beograda, akreditovana Dozvolom za rad Ministarstva prosvete Republike Srbije, u trajanju od tri godine, jedinstvena je i prva škola ovog obrazovnog profila u Republici Srbiji.

Obrazovanje u Školi je usmereno ka osposobljavanju studenata da sa uspehom pokreću i vode sopstveni biznis, da se bave upravljanjem poslovnim procesima u savremenim tržišnim uslovima na studijskim programima Preduzetništvo i Komercijalista.
Nastava i vežbe se odvijaju u malim studijskim grupama uz primenu savremenih edukativnih metoda, kreativnih radionica i simulacija poslovnih situacija. Insistira se na individualnom i grupnom mentorskom radu i visokom stepenu korišćenja informacionih tehnologija.

Studenti se osposobljavaju za planiranje, organizovanje, vođenje i kontrolu poslovnih procesa, uključujući poznavanje pravnih propisa, trgovinskog i finansijskog poslovanja preduzeća i standarda sistema kvaliteta.

Stručna praksa je obavezna za sve tri godine studija i odvija se u odgovarajućim preduzećima i institucijama u trajanju od minimum dve nedelje do dva meseca po godini studija uz odgovarajućeg mentora i odgovarajući program prakse u izabranoj firmi/instituciji.

Lista smerova
Komercijalista
Preduzetništvo