Seedev d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
SEEDEV DOO, BEOGRAD
ADRESA
Koče Kapetana 47, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Dragana Tar
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Ličnosti
Opis delatnosti
SEEDEV je konsultantska firma sa sedištem u Beogradu i Zagrebu, posluje u jugoistočnoj Evropi i aktivna je u sledećim oblastima:

-ruralni i lokalni razvoj
-politika poljoprivrede
-razvoj agrobiznisa
-prekogranična saradnja
-evropske integracije

Seedev je zainteresovan za istraživanje prekogranične saradnje i razvoj projektnih ideja u skladu sa Seedev aktivnostima (lokalni i ruralni razvoj, poljoprivreda, geografske oznake, itd.)

SEEDEV radi u partnerstvu sa organizacijama i pojedincima koji su zainteresovani za jačanje uloge civilnog društva u jugoistočnoj Evropi, posebno u sektorima ruralnog i lokalnog razvoja i zaštite životne sredine. Ona obuhva metode sistematskog istraživanja u strategije za uključivanje, podršku organizacijama civilnog društva u projektima implementiranim od strane SEEDEV-a.

SEEDEV podržava razvoj agro-biznisa u celoj jugoistočnoj Evropi i pruža direktne konsultantske usluge, kroz projekte koji imaju za cilj poboljšanje poslovnog okruženja kroz promovisanje poslovnih usluga i transfer tehnologije, unapređenje znanja, zainteresovane organizacije i tržišnih veza.

SEEDEV razvija specifične alate da pripremi zainteresovane strane u oblastima koje pokriva, naročito za ruralni razvoj i prekograničnu saradnju. To podrazumeva podršku nacionalnim i lokalnim vlastima.

Vesti