Knauf d.o.o. Zemun


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PRIVREDNO DRUŠTVO KNAUF ZEMUN DOO BEOGRAD (ZEMUN)
ADRESA
Batajnički drum 16b, 11080 Beograd
Odgovorno lice
Kraulis Janis, Todor Delovski
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Finansije
Filantropija
Galerije
Saopštenja
Opis delatnosti
Knauf je porodično ime, multinacionalni aktivni proizvođač građevinskog materijala i sistema suve gradnje. Knauf odlikuju odvažnost u vizijama, inovacije i investicije kao i brze odluke i kreativnost zaposlenih.

Nastao od tradicionalnog poslovanja sa gipsom, razvio se u grupaciju sa oblastima delovanja: suva gradnja, tehnika izolacionih materijala, malteri, i mnogi drugi.

Knaufov put do tržišta je približavanje potrošačima, stvaranje dugogodišnje i posebne povezanosti sa potrošačima uz pomoć prvoklasnih savetovanja i stručno prilagođenog servisa za kvalitetne visokocenjene proizvode i sisteme. Uspeh se postiže modernim tehničkim postrojenjima koja se permanentno usavršavaju. Ipak, budućnost leži u rukama talentovanih i visoko motivisanih saradnika. Stoga se u Knaufu živi i radi u duhu porodičnog života: učiti jedni od drugih, uzajamno se pomagati, prenositi znanje, preuzimati ulogu mentora, ići brzim i direktnim putevima, pružiti nešto novo. Sve ovo su aspekti kulture preduzeća.

Kod Knaufa, globalno tržište odavno je stvarnost. Svuda, gde je korporacija otvorila sedišta zahtevala je jedno i osnovno: ekonomičnost gradnje.