Ustanova Sportski Centar Bor


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Ustanova Sportski Centar Bor
ADRESA
19210 Bor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Tenderi
Plan nabavke
Pobede na tenderima
Isporučioci
Opis delatnosti
Kompleks sa širokom namenom, ima značajnu ulogu u omasovljenju, nadgradnji i zadovoljenju potreba korisnika iz oblasti sporta, rekreacije kulture i zabave. Pored pružanja usluga osnovne delatnosti Ustanova Sportski centar Bor je često pokrovitelj i organizator sportsko-rekreacionih i kulturno-zabavnih manifestacija koje su ispraćene putem sredstava javnog informisanja.
Ustanova Sportski Centar Bor u svom sastavu pored Aerodroma raspolaže pokrivenim objektima višestruke namene, površinom od 12000 metara kvadratnih kao i terenima na otvorenom ukupne površine 27000 metara kvadratnih.

Tereni na otvorenom – uključuju fudbalski teren,terene malih sportova za rukomet, odbojku, košarku, mali fudbal…Teniski tereni sa dvostranim teniskim zidom,osvetljeni su sa 12 stubnih reflektora, sa gledalištem kapaciteta 2x 1000 mesta.

Velika dvorana – Namenjena za sport i rekreaciju,kao i za organizovanje raznih kulturno-zabavnih programa. Površine je 3600 metara kvadratnih i kapaciteta 3000 gledalaca na tribinama i oko 4000 gledalaca sa parterom.

Mala dvorana – Pogodna za treninge i manja takmičenja,kapaciteta je 200 gledalaca.