Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj Novog Sada


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj Novog Sada
ADRESA
Trg slobode 1, 21000 Novi Sad

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Galerije
Opis delatnosti
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj osnovana je 27. decembra 2008. godine pri Službi izvršnih organa Grada Novog Sada uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj.

Ključni zadaci Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj:

Promocija Grada u zemlji i inostranstvu kao povoljnog mesta za ulaganje, poslovanje i život - internet marketing, izrada promotivnih materijala, posete sajmovima i drugim manifestacijama iz oblasti privrede.
Stvaranje i održavanje baza podataka značajnih za poslovanje postojeće privrede i potencijalnih investitora.

Informisanje potencijalnih investitora i postojećih privrednika o uslovima za poslovanje, mogućnostima za ulaganje, raspoloživim programima podrške i podsticajima na lokalnom i nacionalnom nivou.

Saradnja sa privatnim, javnim i nevladinim sektorom, koordinacija njihovih aktivnosti i podsticanje privatno javnih partnerstava.
Priprema i praćenje realizacije projekata u vezi sa lokalnim ekonomskim razvojem.
Identifikacija potreba i pomoći pri rešavanju problema lokalne poslovne zajednice radi unapređenja konkurentnosti i podsticanja razvoja postojeće privrede.
Obavljanje stručnih i administrativno-tehničkih poslova za Privredni savet Grada Novog Sada i Komisiju za izradu Strategije privrednog razvoja Grada Novog Sada.