Americar d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
AMERICAR DOO BEOGRAD
ADRESA
Maksima Gorkog 127, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Nenad Živković

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
AmeriCar je počeo kao mala prodavnica auto delova na Crvenom Krstu davne 1996 godine. Iako su mnogi tada sumnjali u našu uspešnu buducnost, AmeriCar je iz male prodavnice auto delova i opreme izrastao u ozbiljnu kompaniju, koja je danas lider na trzistu i jedini direktni uvoznik delova i opreme za Chrysler, Jeep, Dodge, Lincoln, Hummer, GM i ostala americka vozila. AmeriCar je ponosan sto poseduje najsavremeniju originalnu dijagnostičku opremu, kad su u pitanju vozila američke proizvodnje..

Chrysler – Jeep
wi TECH
Star Scan
Drb lll
GM
Tech ll
Ford
Lincoln
WDS
IDS
Pored najnovije originalne opreme za dijagnostiku, AmeriCar poseduje i specijalne alate bez kojih rad na američkim vozilima nije moguć. AmeriCar pored servisa i delova u sklopu svog servisnog centra poseduje i tehnički pregled kao i agenciju za registraciju i osiguranje vozila, auto perionicu, limarsko odeljenje, odeljenje za pripremu i farbanje, vulkanizersko odeljenje i opremu za geometriju vozila.

AmeriCar je specijalizovan za popravku svih modela sledećih marki:

Chrysler – neon, stratus, pt cruiser, sebring, 300m, voyager, grand voyager, 300c..
Jeep – cherokee, grand cherokee, wrangler, patriot, compas, commander..
Dodge – caravan, caliber, nitro, avenger…
GM – buick, chevrolet, gmc, hummer, pontiac..
Ford – focus, explorer, escape, expedition…
Lincoln – aviator, navigator..

Novo – Od 01.01.2012 godine ubacujemo i takozvanu “value line” liniju delova, koja bi sa svojom konkurentnom cenom pomogla vlasnicima “američkih ljubimaca” da lakše prebrode ova na zalost svih nas, ekonomski teska vremena. U mogucnosti smo da garantujemo najnize cene delova u regionu i svim nasim korisnicima od 01.01.2012 najavljujemo “100% best price guaranty” kampanju! Jednostavno, okrenite nas i recite sta treba, ukoliko nadjete isti deo bilo gde u Srbiji po povoljnijoj ceni mi cemo vam na tu cenu dati popust još 10%!