Metalprodukt Niš


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MARIJAN PEJČIĆ PREDUZETNIK RADNJA ZA PROIZVODNJU I SERVIS PUMPI USLUGA MAŠINSKE OBRADE I TRGOVINA NA VELIKO METALPRODUKT NIKOLA TESLA
ADRESA
Žarka i Jelene Joković 14, 18110 Niš
Odgovorno lice
Marijan Pejčić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Metalprodukt je privatna firma osnovana 2001. god, čija je osnovna delatnost proizvodnja i servisiranje pumpi, izrada rezervnih delova pumpi kao i usluge iz oblasti mašinske obrade.
Proizvodni program firme Metalprodukt sadrži širok asortiman centrifugalnih pumpi kao i deo asortimana zapreminskih pumpi.

Proizvodni program centrifugalnih pumpi se sastoji od velikog broja familija radijalnih, aksijalnih ili poluaksijalnih pumpi u vertikalnom ili horizontalnom izvođenju.

Pumpe mogu biti jednostepene ili višestepene, jednostrujne ili dvostrujne i mogu se proizvoditi kao pumpni agregati sa horizontalnim ili vertikalnim elektromotorima ili kao monoblok pumpni agregat (pumpa i motor na zajedničkom vratilu).

Pumpe su kategorisane po familijama gde se u okviru familija nalaze različite veličine,odakle proističu i tražene karakteristike shodno potrebama kupca.

Materijalna izvođenja pumpe mogu biti različita: Od sivog liva, čeličnog liva, bronze ili nerđajučeg čelika i dogovorena sa zahtevom kupca.