Biro za bonitet, registar, overu i izdavanje dokumenata PKS


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Biro za bonitet, registar, overu i izdavanje dokumenata PKS
ADRESA
Resavska 13 - 15, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Snežana Pešić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Opis delatnosti
informacije i potvrde o bonitetu na bazi računovodstvenih podataka,
informacije i potvrde o poslovno-tehničkoj osposobljenosti pravnog lica,
referentne liste,
zbirne podatke o bonitetu sadržane u prethodne tri informacije
Potvrde o bonitetu daju se na zahtev korisnika za potrebe učešća na javnim tenderima u skladu sa odredbama Zakona o javnim nabavkama. Za sve ostale slučajeve daju se informacije o bonitetu. Radi obezbeđenja neophodnih izvornih podataka, formiranja odgovarajućih baza podataka i realizacije posla Komora sarađuje sa organizacijama i institucijama kao što su NBS, trgovinski sudovi, Zavod za statistiku i dr.

U vezi sa izdavanjem informacija i potvrda o bonitetu Komora je odgovorna za istovetnost podataka sa izvornim podacima i za njihovo pravilno korišćenje, ali nije odgovorna za eventualne štete koje mogu nastati za korisnika koji je formirao svoje mišljenje na osnovu podataka o bonitetu nekog pravnog lica. Osim potvrda-informacija o bonitetu koje se izdaju za potrebe učešća na javnim nabavkama, izdaju se i informacije o bonitetu za potrebe realizacije ugovora o kreditu, lizingu ili radi dobijanja informacija o poslovnim partnerima.

Biro za bonitet, registar, overu i izdavanje dokumenata u saradnji sa renomiranim svetskim agencijama izrađuje i izveštaj o bonitetu stranih firmi

Vesti