Todor hotels d.o.o. Beograd - Beograd Art Hotel


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TODOR HOTELS DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
ADRESA
Knez Mihajlova 27/II, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Vesna Gogić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Izborom Belgrade Art Hotela odlučili ste se za mali porodični establišment, daleko od gužve, visokih spratova, uniformnosti i rigidnih pravila velikih hotelskih lanaca. U našem hotelu brzo ćete upoznati zaposlene i druge goste, a nama ćete dati priliku da upoznamo vas i lakše vam izađemo u susret. Belgrade Art Hotel pripada porodici Todorović koja je poslovnu reputaciju stekla na polju modne industrije, a našu težnju da proniknemo u potrebe i želje savremenog čoveka preneli smo iz odevanja u ugostiteljstvo. Kao u dobrom butiku, i u našem hotelu, gostu je sve pri ruci, izbor je veliki, a osoblje je uvek na raspolaganju.

Tu pronalazimo i umetnost, pojam koji je u imenu našeg hotela. Reč je o umetnosti dizajna, umetnosti udovoljavanja našim gostima i dodiru moderne umetnosti. Sve ovo možete videti u detaljima utkanim u hotel. U našim prostorijama izložena su dela mladih umetnika iz Srbije slike i skulpture koje možete kupiti i poneti kao uspomenu, kao i rezultati rada dizajnerske kuće Berni iz Firence, koja je osmislila svaki detalj Belgrade Art Hotela.

Pozivamo vas da se prepustite čaroliji vrhunske usluge i doživite Belgrade Art Hotel kao mesto za komforan boravak i odmor, mesto za sastanak ili prijatne trenutke sa vašim prijateljima i poslovnim partnerima, mesto za održavanje konferencije, sastanka ili proslave vaše kompanije. Naš restoran sa pogledom na Knez Mihailovu ulicu otvoren je do kasno u noć uz nastupe mladih i talentovanih muzičara vikendom. Drugim gostima Beograda obavezno preporučite i Avgustin Waffle Ice Bar koji se nalazi u prizemlju hotela. A pre nego što sledeći put pređete prag Belgrade Art Hotela, predlažemo da posetite naš hotel Aleksandar u Vrnjačkoj Banji, najpoznatijoj banji u zemlji i osetite istinsku Srbiju.