Comtrade System Integration d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Comtrade System Integration d.o.o. Beograd
ADRESA
Savski nasip 7, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Miloš Mirjanić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Ličnosti
Saopštenja
Slobodna radna mesta
Opis delatnosti
Comtrade je dinamična i priznata IT grupacija, sa preko 25 godina iskustva u domenu tehnološke inovacije i razvoju vodećeg svetskog softvera.
Od kompanije sa fokusom na softverskom inženjerstvu i uslugama, Comtrade je prerastao u biznis za razvoj softverskih proizvoda, pružanje usluga i integraciju sistema.
Na globalnom nivou, Comtrade posluje kroz mrežu od 27 kompanija u 16 zemalja, i 17 vremenskih zona. U okviru grupacije postoje četiri (4) savremena tehnološka centra, u kojima zaposleni rade na softverskim projektima za najveće svetske kompanije, među kojima su Citrix (Citriks), Ryanair (Rajaner), HP (HAPE), Skrill, kao i renomirana naučna institucija CERN.
Uz preko 2.000 zaposlenih, od čega preko 1.200 softverskih inženjera, Comtrade nudi stručnu inženjersku ekspertizu klijentima u sektorima telekomunikacija, finansija, javne uprave, bankarstva, osiguranja i drugih oblasti. Kroz tri ključne poslovne vertikale - System Integration, Distribution i Solutions, grupacija se izdvaja kao epicentar naprednih tehnologija, stručnog kadra i inovativnih IT proizvoda. Kvalitet poslovanja ogleda se i kroz uspešne poslovne rezultate, uz godišnji obrt od preko 300 miliona EURA.
Specijalizovani su za:
• Digitalnu transformaciju zasnovanu na cloud-u
• Dizajn, razvoj, integraciju i upravljanje sistemima i aplikacijama
• Unapređenje poslovnih performansi i efiksnosti kroz inovativne usluge integracije sistema
• Ubrzavanje i pojednostavljivanje primene novih (cloud, bigdata analitika) i tradicionalnih (BI/DWH, ECM, ICT, HCM, ERP, CRM…) tehnologija

Comtrade System Integration nudi vodeća hardverska i softverska rešenja, kao i stručne konsultantske usluge u domenu digitalne transformacije. Kroz raznovrsnu ponudu novih tehnologija, pomažemo klijentima da redefinišu svoj poslovni model i unaprede operativne procese, isporuku usluga, korisničko iskustvo i profitabilnost.
Sarađujemo sa širokim spektrom klijenata: od malih i srednjh preduzeća do velikih multinacionalnih kompanija. Kroz partnerstva sa globalnim vendorima, uključujući Microsoft, Oracle, IBM I EMC/Dell, na tržište plasiramo vrhunske IT proizvode koji ubrzavaju proces digitalne inovacije.
Comtrade System Integration tim se sastoji od 200+ IT stručnjaka koji se oslanjaju na svoje domensko znanje, vodeće industrijske sertifikate i iskustvo rada u različitim oblastima da pomognu kompanijama da u kratkom roku primene digitalne tehnologije i na taj način steknu konkurentsku prednost.
Kompanija Comtrade System Integration je osnovana 2001. godine i posluje u okviru Comtrade Grupe, jedne od najvećih evropskih tehnoloških kompanija.