Chapter 4 d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
CHAPTER 4 DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD
ADRESA
Beogradska 54/V, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Tamara Bekčić i Milena Avramović-Bjelica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Saopštenja
Opis delatnosti
Chapter 4 je kompanija za odnose s javnošću i deo istoimene grupacije koja posluje širom Centralne i Jugoistočne Evrope kao ekskluzivni predstavnik vodeće svetske komunikacijske mreže - Burson-Marsteller. Naš strateški pristup komunikacijama i inovativni projekti koje razvijamo za klijente omogućavaju jačanje ugleda kompanija i brendova. Klijentima pružamo savetovanje, razvoj i realizaciju komunikacijskih planova koji podrazumevaju spektar različitih usluga fokusiranih na njihove ciljne grupe.Pružajući profesionalnu podršku klijentima, gradimo njihove poslovne odnose i pomažemo da ih željena javnost vidi i čuje na pravi način, u zemlji i celom regionu. Kroz strateško savetovanje u planiranju komunikacije, praktičnu i kreativnu realizaciju, analitiku i evaluaciju, organizaciju događaja, komunikacijske treninge, digitalnu komunikaciju… sarađujemo sa domaćim i međunarodnim kompanijama - proizvodnim i uslužnim, poslovnim udruženjima i nevladinim organizacijama.
Naša misija je da budemo inspiracija industriji i klijentima, kroz izbalansirane odnose, poštovanje ciljnih grupa i kvalitetna i inovativna komunikacijska rešenja.Chapter 4 PR tim izdvaja bogato iskustvo u korporativnoj komunikaciji i finansijskom PR-u, u oblastima robe široke potrošnje, informacionih tehnologija i farmacije, u upravljanju kriznim situacijama i komunikaciji promena, kao i u posebnim komunikacijskim treninzima i digitalnim projektima. Klijenti posebno cene naše poslovno znanje i poznavanje tržišta, analitičan pristup, proaktivnost i fokus na merljive rezultate.Neretko se dešava da klijenti angažuju Chapter 4 pod vrlo stresnim okolnostima: tokom krize, prilikom lansiranja brenda ili veće korporativne promene. Njima su potrebna održiva komunikacijska rešenja i planovi koji na sofisticiran i tržištu prilagođen način objedinjuju sadržaj, trendove i inovacije, kvalitetne projekte i poruke.


Klijenti se opredeljuju za Chapter 4 zbog pouzdanosti, efikasnosti i posvećenosti.
U svetu koji se ubrzano menja, mi stalno napredujemo - morate i vi i vaš način komunikacije. Kontaktirajte nas da saznate više o prilikama koje možete da iskoristite.