Triple Jump Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO ZA SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU TRIPLE JUMP DOO BEOGRAD
ADRESA
Vladimir Popovića 38-40, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Dejan Ralević, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Finansije
Galerije
Opis delatnosti
Kompanija Triple Jump je nastala kao sledbenik privatnih preduzeća Delta Kragujevac (osnovano 1989. god.), Deltafer Beograd (1990.) i Delta Sport Beograd i Moskva (1993.). Prvi osnivač kompanije je bivši jugoslovenski olimpijac i rekorder u troskoku (triple jump) Milan Spasojević.

Osnovna delatnost od samog početka bila je trgovina proizvodima iz oblasti sporta i mode, zastupanje i distribucija najpoznatijih svetskih brendova u najširem smislu, a na teritoriji istočne Evrope i ex SSSR-a.

Menadžment firme čine kadrovi selektovani na početku svojih poslovnih karijera (uglavnom pripravnika) koji su danas specijalisti i imaju 5 do 15 godina iskustva u najsavremenijoj metodologiji vođenja preduzeća. Rezultat njihovog znanja i rada su uvođenje na tržište Srbije i takvih brendova kao što su Nike, Mexx, Zara, Escada i dr.
Pravilan dalji odabir kadrova i evidentno dobri rezultati u kadrovskoj politici do sada daju opravdan optimizam i samouverenost za dalji uspeh.

U okviru Triple Jump Grupe posluju sledeće članice:
Triple Jump doo Beograd
Triple Jump doo Zagreb
DeltaFer doo Beograd
TP Čelik Beograd

Real Estate i hotelijerstvo se odvija u Triple Jump Grupi kroz preduzeća Čelik (koje je osnovano 1952. godine a posluje u sastavu grupe od 2005. godine) i Delta Fer (osnovano 1990. godine).