Meter&Control d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
METER&CONTROL DOO BEOGRAD
ADRESA
Naučno-tehnološki park Beograd, Veljka Dugoševića 54, 11050 Beograd Zvezdara
Odgovorno lice
Igor Vujičić, Vladan Lapčević, Aleksandar Skulić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Video
Saopštenja
Opis delatnosti
Meter&Control je vodeći srpski proizvođač pametnih brojila i tehnologija za pametno upravljanje energijom. Portfolio naših tehnologija obuhvata pametna brojila za elektičnu energiju sa PLC, celularnom i NB-IoT komunikacijom, komunikacione i prekidačke module, koncentratore podataka i gejtveje, kao i softvere za daljinsko i lokalno očitavanje i parametrizaciju i upravljanje potrošnjom. Celokupan proces istraživanja, razvoja, testiranja, proizvodnje i verifikovanja se odvija u našem integrisanom sistemu u Beogradu. Svi procesi u kompaniji su usklađeni sa standardima upravljanja kvalitetom.

Naši proizvodi, kao i procesi proizvodnje, sertifikovani su od strane EU i Švajcarske. Pored toga, svi uređaji su interoperabilni po vodećim standardima IDIS, DLMS i drugim. Meter&Control je i prvo privatno akreditovano kontrolno telo za overavanje brojila u Srbiji.

Meter&Control zapošljava preko 150 inženjera, tehničara i drugih stručnjaka iz različitih oblasti. U politici zapošljavanja, kao i u radnom okruženju, vodimo se principima jednakosti, jednakih šansi i ravnopravnosti. Nova, najsavremenija fabrika sa dodatnim solarnim pogonom poseduje kapacitet od čak 500 000 uređaja godišnje. Meter&Control je pouzdan dobavljač opreme za kritičnu energetsku infrastrukturu za desetine distributivnih kompanija u regionu, EU, Švajcarskoj, kao i u Aziji, Africi i Južnoj Americi.

Vesti