LAMA BEOGRAD


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROMET I USLUGE LAMA EKSPORT-IMPORT D.O.O.
ADRESA
Svetomira Nikolajevića 3, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Marko Lazović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Finansije
Opis delatnosti
Lama d.o.o. Beograd bavi se uvozom i distribucijom dijetetskih i sportskih suplemenata i zastupanjem renomiranih kompanija iz te oblasti: Twinlab, Supreme Protein, Nutrabolics, Muscle Pharm, Syntrax, Bodymaxx.

Naš prodajni program sadrži nekoliko stotina različitih artikala, i to: vitamine, minerale, biljne preparate, proteine, gotove napitke, aminokiseline, preparate za mršavljenje i specijalizovane preparate za sportiste.

Proizvode iz naše ponude koriste najpoznatiji sportski klubovi u gotovo svim sportovima, zatim reprezentacije u vaterpolu, odbojci, fudbalu, košarci, ragbiju, plivanju, biciklizmu, borilačkim sportovima, atletici, naši olimpijski i paraolimpijski timovi. Takođe, sarađujemo sa mnogim fitnes klubovima, teretanama, lekarskim ordinacijama, apotekama i prodavnicama zdrave hrane.

Na tržištu smo prisutni od 1994. godine i imamo vodeću poziciju u poslu kojim se bavimo. Maloprodaju obavljamo u našim maloprodajnim objektima u Beogradu, a robom snabdevamo gotovo sve prodavnice dijetetskih dodataka u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu i drugim gradovima Srbije, kao i u susednim državama.