Greentech d.o.o. Novi Sad


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DOO GREENTECH PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU TRGOVINU I USLUGE NOVI SAD
ADRESA
Bulevar Kralja Petra I 7, 21000 Novi Sad
Odgovorno lice
Mihail Mateski

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Događaji
Finansije
Filantropija
Opis delatnosti
GREENTECH D.O.O Novi Sad osnovan je 2005. godine i vodeća je kompanija u Srbiji u reciklaži ambalažnog PET otpada. Vrednost dosadašnjih investicije je 5 miliona EUR. Preduzeće zapošljava 150 radnika, a od svog nastanka u kontinuitetu radi na razvoju proizvodne tehnologije i širenju mreže dobavljača.


Greentech D.O.O. je članica GREEN grupe (www.green-group.ro) čije je sedište u Buzau u Rumuniji i koja se osim reciklaže plastike na nivou grupacije bavi i reciklažom električnog i elektronskog otpada, rasvetnih tela, baterija i stakla. Godišnje se na nivou GREEN grupe reciklira 100.000 tona ambalažnog PET otpada i 10.000 tona ostale otpadne plastike. GREEN grupa je lider u Jugoistočnoj Evropi po kapacitetu reciklaže plastike.
Sedište Greentecha je u Novom Sadu adresa Bulevar Kralja Petra I broj 7, a fabrika je smeštena u Mladenovu kod Bačke Palanke. Kapacitet fabrike je 10.000 tona otpadne PET ambalaže godišnje i 3.000 tona otpadnog PE/PP godišnje. Finalizacijom procesa reciklaže na nivou grupacije se proizvodi poliestersko (PET) vlakno, PET traka ili RPET granulat. Reciklažom otpadnog PE/PP u fabrici u Mladenovu proizvodi se PE/PP granulat.