TIM INŽENJERING SISTEM DOO NOVI SAD


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TIM INŽENJERING SISTEM DOO NOVI SAD
ADRESA
Braće Ribnikar 29, 21000 Novi Sad
Odgovorno lice
Miloš Bošković

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Tim Inženjering Sistem d.o.o. je privatno preduzeće registrovano za projektovanje, konsalting i inženjering. Preduzeće je počelo sa radom 2005. godine kao „Tim Inženjering“, a 2008. godine promenilo je vlasničku strukturu i nastavilo da posluje pod sadašnjim imenom „Tim Inženjering Sistem“ d.o.o.

Tokom prve godine poslovanja pod novim imenom, preduzeće je proširilo svoje poslovne aktivnosti i udvostručilo broj stalno zaposlenih stručnjaka.
Permanentno usavršavanje i implementacija novih trendova u procesu projektovanja i inženjeringu, uključivši nove materijale i inženjerske tehnologije, kao i upotreba savremenih softverskih rešenja za sve faze realizacije projekata, osnovne su karakteristike rada Tim Inženjering Sistem-a.

Trendovi
Trudimo se da ispunimo očekivanja naših klijenata, implementacijom i stalnim usavršavanjem sistema kontrole procesa projektovanja.
Pratimo izvođenje projektovanih objekata i postrojenja u ulozi stručnog ili projektantskog nadzora, a podatke sa gradilišta ugrađujemo u buduće projekte, naročito na nivou izvođačkih detalja.
Vodeći inženjeri Tim Inženjering Sistem-a, imaju višegodišnje iskustvo u polju projektovanja industrijskih sistema, naročito u oblasti industije za preradu i transport nafte i gasa, što je dovelo do toga da se preduzeće specijalizuje za taj deo tržišta.

Vesti