Manpower d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MANPOWER DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD
ADRESA
Bulevar Milutina Milankovića 11 G, 11070 Novi Beograd
Odgovorno lice
Aleksandar Hangimana, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Ličnosti
Filantropija
Galerije
Opis delatnosti
ManpowerGroup predstavlja globalnog lidera u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, obezbeđujući organizacijama svih veličina kontinuirana kadrovska rešenja kako bi poboljšali poslovnu spremnost i konkurentnost.

ManpowerGroup Srbija je prihvatila i primenila globalne najbolje prakse, i od 2008. godine kada smo ušli na tržište, dokazali smo i razvili našu ekspertizu na najvišem mogućem nivou. Pomažemo kompanijama da upravljaju promenljivim potrebama za talentima na današnjem tržištu rada u kome brzi pristup adekvatnim kadrovima predstavlja jaku konkurentnu prednost. Dok punu pažnju usmeravamo na želje kandidata kako bi pronašli najadekvatniju radnu poziciju kako i unapredili svoja znanja i veštine.

Mi brinemo o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Mi poštujemo ljude kao pojedince, verujemo im, podržavamo i omogućavamo im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu.
Delimo naše znanje, ekspertizu kao i resurse, kako bi svako razumeo šta je bitno sada i šta su naredna dešavanja na tržištu rada – i došao do najboljeg način kako da reaguje. Aktivno slušamo i postupamo u skladu sa tim informacijama kako bismo unapredili naše odnose, rešenja i usluge.
Mi smo lideri u oblasti tržišta rada. Usuđujemo se da budemo inovativni, da budemo pioniri i da se razvijamo. Razvijamo naš preduzetnički duh kao i brzinu odziva; preuzimamo rizike, znajući da nećemo uvek uspeti, ali nikada ne izlažući naše klijente rizicima.