Euroračunovodstvo d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
EURORAČUNOVODSTVO DOO BEOGRAD (ZEMUN)
ADRESA
Karađorđev trg 40E, 11080 Beograd-Zemun
Odgovorno lice / Vlasnik
Uroš Stoschitzky

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Euroračunovodstvo je osnovano 2008. godine. Jedna smo od vodećih agencija za računovodstvo koja zna da prepozna potrebe i želje svojih klijenata.
Naša glavna delatnost jesu računovodstvene usluge, ali takođe pružamo čitav spektar administrativnih usluga koje čine podršku poslovanju svakog uspešnog preduzeća.
Naš tim broji 15 knjigovođa od kojih neki imaju višedecenijsko iskustvo i mogu da se posvete svakom klijentu. Kako bi usluga bila na najvišem nivou, naši zaposleni redovno pohađaju stručne seminare koju organizuju vodeće poslovne organizacije u Srbiji – Privredni savetnik, Paragraf, Privredna komora Srbije i sl. Naši klijenti su firme iz različititih delatnosti – iz oblasti proizvodnje, trgovine, uslužnih delatnosti i konsaltinga.

U pružanju knjigovodstvenih usluga koristimo savremene softvere– Pantheon i Lidder samo su neki od poznatijih programa, a čija upotreba ima samo jednu svrhu – kvalitetnu računovodstvenu uslugu.

Konačno, ponosni smo na naš doprinos zajednici, pomažemo razvoj preduzetništva kroz naš projekat Poslovni anđeo. Do sada smo pomogli tri preduzetnika, koji su pokrenuli uspešan biznis.