NavMenu

Profesional Stock Invest a.d. Beograd

Micro preduzeće

Potpuni naziv:

PROFESSIONAL STOCK INVEST AD BEOGRAD

Odgovorno lice:

Đuro Bajić

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????.

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed

Kontakt

Adresa:Autopit 18 - Zmaj centar, 11000 Beograd
Telefon: ??? (?)?? ??? ????
Fax: ??? (?)?? ???? ???
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Broj zaposlenih:

? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Opis delatnosti

Trgovanje hartijama od vrednosti

Bilo pravno ili fizičko lice, već iskusni investitor koji je upozant sa dešavanjima na tržištu kapitala ili se tek upoznajete sa finansijskim tržistem i njegovim funkcionisanjem, tim brokera i stručnih savetnika su na raspolaganju bilo da izvrše vašu odluku ili da vam pomognu u donošenju iste. Osim rutinskih brokerskih poslova, vrše i usluge upravljanja portfolijom (set hartija od vrednosti), počev od njegovog formiranja i vođenja, sve u zavisnoti od očekivanog prinosa i odnosa prema riziku samog klijenta.

Korporativni poslovi
Kontakt između akcionarskog društva i Centralnog registra ostvaruje se preko člana Centralnog registra sa kojim emitent potpisuje Ugovor o korporativnoj agenturi. Ugovorom o pružanju usluga u procesu vršenja korporativnih radnji „Professional stock broker“ AD, kao korporativni agent, između ostalog obavlja za klijenta i sledeće poslove: Sve poslove vezane za listing i trgovanje na Beogradskoj berzi; Javno oglašavanje Prospekta, svih bitnijih pokazatelja poslovanja i drugih dešavanja koja mogu bitnije uticati na cenu akcija na Berzi; Na zantev klijenta obavlja kupovinu i prodaju sopstvenih akcija u skladu sa Zakonom; Konsalting usluge u postupku novih emisija HOV klijenta; Dokapitalizacije preduzeća itd.

Konsalting poslovi
Konsalting tim ima znanje, mogućnosti i kontakte neophodne za obavljanje savetodavnih usluga, analiza preduzeća, analiza tržista, istraživanje, zastupanje u procesu privatizacije, kupovine ili prodaje preduzeća i poresko savetovanje. Pored toga, nude i usluge korporativnog marketinga (obavezno javno oglašavanje i kreiranje korporativnog imidža) zahvaljujući strateškoj saradnji koju imaju sa Betom, Biznisom, Pressom i Večernjim novostima.
Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

20.07.2011.  |  Finansije

PKB i "PS Invest" organizuju obuku privrednika o realnom hedžingu

Privredna komora Beograda u saradnji sa kompanijom "PS Invest" organizovaće od jeseni niz besplatnih seminara na temu "Realni hedžing - zaštita od promene valutnih kurseva i cena sirovina", saopštila je danas komora. Osim aktivnosti umerenih na edukaciju, predsednik Privredne komore Beograda Milan Janković i direktora "PS Investa" Đuro Bajić dogovarili su i druge usluge koje će

Iz kataloga roba i usluga

Finansijske i osiguravajuće usluge

Brokerske i srodne berzanske usluge