UNIQA neživotno osiguranje a.d.o. Beograd


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE UNIQA NEŽIVOTNO OSIGURANJE BEOGRAD
ADRESA
Milutina Milankovića 134G, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Gordana Bukumirić, predsednik Izvršnog odbora

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Ličnosti
Filantropija
Saopštenja
Slobodna radna mesta
Opis delatnosti
UNIQA osiguravajuća grupacija je jedna od vodećih osiguravajućih koncerna u Centralno-istočnoj Evropi, sa uslužnom i prodajnom mrežom na 18 tržišta Evrope. UNIQA u Evropi ima 22.000 zaposlenih i ekskluzivnih partnera koji opslužuju više od 10 miliona osiguranika. UNIQA je prema Shareholder Performance indeksu konsalting kuće MERCER OLIVER WYMAN najjače osiguranje u Evropi po povratku investicija. Već niz godina UNIQA dobija rejting A koji daje Standard and Poors najcenjenija svetska organizacija za ocenu snage finansijskih institucija.
U Srbiji, UNIQA posluje od 2006. godine i zauzima petu poziciju na tržištu. Lider je na polju bankoosiguranja i dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. U prilog pružanju usluge vrhunskog kvaliteta govori i poverenje koje je UNIQA osiguranju poklonilo više od 500.000 osiguranika. U 2012. godini poznati londonski magazin "World Finance" je proglasio UNIQA osiguranje za najbolje u Srbiji. U velikom takmičenju prestižne britanske institucije European Busness Awards, u kojem je učestvovalo 34.000 kompanija iz Evrope, UNIQA Srbija je osvojila nagradu za najbolju kompaniju u Srbiji i jednu od 10 najboljih kompanija u Evropi u 2016. godini.
Nakon supešne akvizicije Basler osiguranja, UNIQA osiguranje zapošljava više od 560 radnika i svoje poslovne aktivnosti odvija kroz 52 prodajna mesta u Srbiji, kao i kroz saradnju sa brojnim partnerima i saradnicima.