0ivivio d.o.o. Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
OIVIVIO DOO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET, USLUGE, UVOZ I IZVOZ BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESA
Kneginje Ljubice 13, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Danilo Golijanin
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Događaji
Finansije
Opis delatnosti
Oivivio d.o.o. je kompanija koja se bavi management consultingom, savetovanjem u poslovanju i razvoju. Obrazovanje mladih ljudi, njihovo odlučivanje i nizbor oblasti studiranja su predmet EDUfair™ poslovne aktivnosti. Obrazovanje zaposlenih je ključ uspeha kompanija i rezultat je tesne saradnje Oivivio kompanije sa svojim klijentima. Pripremamo projekte za konkurse za nepovratna sredstva EU i vršimo nadzor i menadžment tih projekata.

Oivivio d.o.o. je ekskluzivni vlasnik franšize FranklinCovey™ za Srbiju i ex-Yu. FranklinCovey je jedna od najznačajnijih firmi za korporativno treniranje u oblasti lične i organizacione efektivnosti i sposobnosti firmi da realizuju svoje strategije i rezultate.

Klijentima u Srbiji, FranklinCovey nudi, na srpskom ili engleskom jeziku, najbolje svetske treninge koji omogućavaju povećanje individualne efektivnosti i izgradnju liderskih i menadžerskih sposobnosti zaposlenih, a samim tim i povećanje produktivnosti i postizanje održivih superiornih poslovnih rezultata. Kvalitet i efikasnost FranklinCovey treninga najbolje potvrđuje spisak klijenata na kome je 90% kompanija koje su među 100 najuspešnijih kompanija magazina Fortune (Fortune 100), više od 75% kompanija sa liste 500 najuspešnijih kompanija (Fortune 500), ali i hiljade malih i srednjih preduzeća i mnogobrojnih vladinih i obrazovnih institucija.

Vesti