AB Soft d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Kompanija AB Soft osnovana je 1990. godine kao preduzeće za projektovanje i izradu informacionih sistema. Nakon dugogodišnjeg uspešnog rada i stečenog velikog iskustva, AB Soft danas na našem tržištu predstavlja jednu od kompanija koje su se dokazale na polju izrade, implementacije i uvođenja informacionih sistema za potrebe privrednih subjekata različitih delatnosti, kako ERP kategorije, tako i rešenja za upravljanje kadrovima, dokumentacijom i odnosima sa klijentima.

Sa sedištem u Beogradu i poslovnicom u Valjevu, kompanija AB Soft zapošljava 44 stručnjaka angažovanih na projektovanju, izradi i održavanju poslovnih informacionih sistema. Iskusan tim programera, više od 2.000 instalacija poslovnog softvera, kao i brz odziv na sve zakonske izmene i prilagodljivost sistema specifičnim zahtevima, osnova su za pozicioniranje u sam vrh proizvođača informacionih sistema. Službu podrške u AB Softu čini tim programera i konsultanata različitih profila i specijalizacije. Ono što njih izdvaja jeste višegodišnje iskustvo svakog člana tima na poslovima projektovanja, razvoja i implementacije poslovnih rešenja.

AB Soft moduli omogućuju upravljanje resursima preduzeća, ljudskim resursima, praćenje logistike, prodaje, proizvodnih procesa i pogonski obračun, nabavke i prodaje, transportnih i mobilnih sistema, e-poslovanja, upravljanje odnosima sa kupcima od monitorisanja tržišta, evidencije i praćenja potencijalnih interesenata, sve do analize poslovnih promena i postavljanja operativnih planova i strateških ciljeva. AB Soft moduli za PDA uređaje, B2B i Web aplikacije, kao integrisani deo AB Soft ERPa, omogućuju bržu razmenu inf. sa udaljenih lokacija i brže i kvalitetnije izveštavanje.