Ingram Micro doo Beograd


Veliko preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Ingram Micro doo Beograd jedan od najuspešnijih distributera iz oblasti IT rešenja i telekomunikacija u regionu Istočne i Jugoistočne Evrope. Specijalizovan je za poslovno-informatička rešenja, koja se temelje na dodanoj vrednosti.
U junu 2016 godine, posle 20 godina uspešnog poslovanja kao deo RRC grupe, dogodila se akvizicija od strane Ingram Micro Company. Nedugo zatim kompanija RRC doo menja ime u Ingram Micro doo Beograd.
Ingram Micro doo Beograd je deo Ingram Micro grupe – najvećeg svetskog distributera u oblasti IT opreme, koji ima kancelarije u 45 zemalja i 154 distributivnih centara širom sveta, takođe, sarađuju sa preko 1700 dobavljača i preko 200 000 klijenata u 160 zemalja.
Sa svojom ogromnom globalnom infrastrukturom, fokusom na cloud i mobilnost Ingram Micro omogućava poslovnim partnerima da efikasnije i uspešnije posluju na tržištu.
Kompanija Ingram Micro doo Beograd posluje na pan-evropskom, regionalnom i lokalnom nivou, što omogućava da se iskoriste mnoge komercijalne i marketinške prednosti i da se prilagode specifičnim potrebama lokalnih tržišta.
Strateški uspeh kompanije Ingram Micro doo upravo leži u iskustvu i dubokom poznavanju svakog tržišta na kome posluje. Personalizovan pristup, tehnička ekspertiza i jak osećaj za potrebe kupaca, omogućavaju visok nivo fleksibilnosti u odnosu na zahteve različitih vendora i različitih kanala.
Ingram Micro doo Beograd, s jedne strane uvećava uspeh svojih partnera povezujući ih sa vodećim IT vendorima, dok sa druge strane povezuje vendore sa velikom bazom partnera. Ingram Micro doo Beograd kao Value-Added Distributer, može da ponudi svojim partnerima proizvode, napredna rešenja i dodatne usluge uz optimalne cene i adekvatnu tehničku i pre-sales podršku.