Neofyton doo Novi Sad


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
NEOFYTON je generalni zastupnik najvećih svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju plastike i gume – za tržište Srbije, Hrvatske, BiH, Severnu Makedoniju, Afriku (Nigeriju, Kamerun I Ganu).

Eksluzivni zastupnici za:

ENGEL (Austrija) mašine i oprema za brizganje plastike
WINTEC (Kina)– mašine za briganje plastike
PIVAN (Italija) prateće opreme mlinovi, sušare, dozatori masterbača, usisivači, transportne trake i dr.
EUROCHILLEER (Italija) industrijski čileri I rashladni sistemi
TRIA (Italija) – Sistemi I mašine za reciklažu plastike
MB CONVEYORS (Italija) – Industrijske transportne trake I sistemi
IFW (Austrija) - specijalni kalupi za fitinge


Sa iskustvom preko 30 godina u oblasti projektovanja sistema za brizganje plastike, cilj kompanije jeste da u svakom momentu isporučuje najviši standard usluga - najkvalitetniju opremu i servis, iz jednog izvora. Upravo je integracija procesa – prodaja i konsalting, isporuka i puštanje mašina u rad, servis i obuka, kao i partnerstvo sa kupcima, osnovna okosnica poslovanja i razvoja. Neofyton isporučuje usluge po sistemu ključ u ruke od projektovanja sistema do puštanja mašina u rad i obuke. Integracija sistema od „pametnih“ mašina, servisa do „pametnih“ fabrika i moderne proizvodnje prema najvišim standardima kvaliteta, produktivnost.

Neofyton je dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama, osnovana 1992. godine u Novom Sadu. Uspeh kompanije se temelji na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume – Engel, Wintec, Piovan, Eurochiller, MB Conveyors, Tria. Neofyton je zastupnik za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore, a od 2016. i za tržište Afrike.

Kompanija ENGEL jedan od vodećih proizvođača mašina za brizganje plastike i automatizacije, isporučuje kompletan sistem rešenja i tehnologiju baziranu na inovacijama i energetskoj efikasnosti.

Projektovanjem, implementiranjem, praćenjem, automatizacijom i održavanjem više od 1000 mašina za brizganje plastike Neofyton je pozicioniran u sam vrh prodavaca najmodernijih mašina za proizvodnju plastike. Profesionalan i obučen tim iz svih organizacionih struktura kompanije, opravdava stečeno poverenje klijenata i uliva im dodatnu sigurnost u poslovanju sa Neofytonom