M & I Systems, Co. Group Novi Sad


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
M&I Systems, Co. Grupa postoji od 1991. godine, kada je osnovana prva kompanija grupe - M&I Systems, Co. U narednim godinama, Grupi su se pridružile i ostale kompanije, tako da M&I Systems, Co. Grupa danas ima 7 kompanija:

1. M&I Systems, Co. Srbija (Novi Sad, Beograd)
2. M&I Systems, Co. Austrija (Graz)
3. M&I Systems, Co. BiH (Banja Luka)
4. TIAC, Srbija (Novi Sad)
5. Procesna Inteligencija, Hrvatska (Split)
6. Robotiq.ai, Hrvatska (Zagreb)
7. DocDe, USA (Philadelphia)

Prateći savremene koncepte i trendove tržišta koji uključuju machine learning, veštačku inteligenciju, inteligentnu analitiku i automatizaciju procesa, kao i svoju misiju, viziju i strategiju poslovanja, Grupa omogućava kompanijama transformaciju poslovanja, čime konstantno stvara nove prilike za unapređenje, inovaciju i rast. Glavne delatnosti poslovanja Grupe su fokusirane na razvoj proizvoda, implementaciju, tehnološke usluge, konsultantske usluge i usluge podrške. Razvojem naprednih tehnologija koje prate i oblikuju svet informacionih tehnologija, M&I Systems, Co. Grupa je vremenom postala regionalni lider u oblasti poslovnog softvera i danas se nalazi u središtu poslovne i tehnološke revolucije.
Sa 200 zaposlenih, u 5 zemalja, velikim brojem konsultanata iz različitih oblasti poslovanja i univerziteta, savremenim tehnologijama i velikim brojem partnerstava u Evropi i SAD, M&I Systems, Co. Group konstantno radi na unapređivanju postojećih i razvoju novih proizvoda, prateći globalne IT trendove. MI je dugogodišnji lider na lokalnom i regionalnom tržištu iz oblasti razvoja i implementacije IT poslovnih rešenja i vaš partner za digitalnu transformaciju.

Vodeći i podržavajući kompanije u razvoju novih poslovnih modela, optimizaciji i implementaciji efikasnijih poslovnih procesa M&I Systems, Co. Group, pruža kompanijama šansu da iskoriste globalne i lokalne mogućnosti, kako bi postale Digitial Enterprise. Preko 400 kompanija i drugih organizacija u 9 država, prepoznale su i izabrale M&I Systems, Co. Group kao pouzdanog partnera koji može da podrži njihov rast i razvoj kroz dugoročnu saradnju.

MI Systems, Co. Group je partner sa svetski poznatim IT kompanijama kao što su: IBM, SAP, Software AG, Scheer GmbH, Microstrategy, Microsoft, Tagetik, Entersoft i Soffico.

MI Systems, Co. proizvodi:

- MIS ERP - Enterprise resource planning
- MIS BI - Business Intelligence
- MIS HRM - Human resource management

Partnerski proizvodi:

- Software AG (Aris, WebMethods)
- Microstrategy
- IBM (Informix, DB2)
- Tagetik
- SAP
- CRM
- Orchestra

MI Systems, Co. usluge:

- Business process management (BPM) - uređenje i optimizacija poslovnih procesa
- Robotska automatizacija procesa (RPA) - Automatizacija poslovnih procesa putem softverskih robota
- Usluge obračuna plata
- Projektovanje i razvoj softvera prema zahtevu klijenta
- Sistem integracija
- Konsultantske usluge vezano za poslovanje i informacione tehnologije
- Usluge održavanja i korisničke podrške za informaciona rešenja
- Outsourcing usluge programiranja
- Managed services