Metech d.o.o. Smederevo


Veliko preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
METES (Belgija) i METECH (Srbija) su isporučioci kompletnih projekata, koncepata i sistema napravljenih od čeličnih limova, kao i lakih limova.
Naše mušterije nam opišu njihove potrebe, a mi njima predlažemo i razvijamo rešenja. Radi poboljšanja kvaliteta i kapaciteta naših usluga, mi kontinualno investiramo u najnoviju tehnologiju i mašine, preispitujemo i unapređujemo nasu bazu proizvoda, znanja i organizacionih vestina. Ako mušterija ima ideju, Metes i Metech će mu pružiti uslugu izrade industrijskog dizajna.

Naša linja za plastifikaciju, u kombinaciji sa velikim logističkim mogućnostima, su stvorili od Metes-a i Metech-a idealne partnere. Mogućnost sklapanja proizvoda i njegove završne kontrole doprinosi dostizanju TOTAL KONCEPT-a. U Metes-u i Metech-u svakog dana preko 300 zaposlenih radi na zadovoljavanju više od 100 različitih mušterija.



Inovacije u Metes-u i Metech-u su pre svega fokusirane na četiri oblasti:

tržište (ponuda i potražnja),
Tehnologija,
Organizacija,
Proizvod kompanije.
Ciljno tržište grupacije Metes-Metech su mušterije iz Beneluksa, centralne i istočne Evrope. To su firme koje razvijaju i proizvode standardne proizvode, i koje su voljne da izradu proizvoda veće kompleksnosti prepuste svojim dobavljačima. Naš cilj je da našim mušterijama pomognemo u ostvarivanju dodatne vrednosti kroz zajedniči rad i iznalaženje pravih rešenja za njihove potrebe.