Unipromet d.o.o. Čačak


Veliko preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Srpska kompanija za proizvodnju zaštitne opreme za puteve osnovana 1989. godine kao privatno porodično preduzeće. Kompanija se preko dve decenije bavi proizvodnjom i montažom čeličnih zaštitnih ograda koja zadovoljava kako Evropske (standard EN 1317), tako i ostale svetske standarde (NF, AASHTO). U ovom periodu kompanija je izrasla u regionalnog lidera u proizvodnji i montaži čeličnih zaštitnih ograda, portala i stubova za vertikalnu signalizaciju, kao i različitih tipova zaštite od buke. Na 25.000 kvadratnih metara poslovnog prostora objedinjen je celokupan proces prerade metala. Mesečno preradimo preko 3.500 tona čelika a veći deo te količine i pocinkujemo u našem pogonu za toplo cinkovanje. U savremenom pogonu u Kraljevu se proizvode čelične šavne cevi.

Pored trgovine proizvodima crne metalurgije, koja se obavlja u prodajnim objektima u Kraljevu i Čačku, vršimo i usluge toplog cinkovanja čeličnih konstrukcija. Kompanija poseduje sopstveni vozni park od 25 vozila različitih kapaciteta i 10 mobilnih ekipa za ugradnju čeličnih zaštitnih ograda, žičanih ograda i zaštite od buke. Zaposleni su pokretačka snaga preduzeća i ujedno garancija kvaliteta i daljeg uspeha. Preko 500 zaposlenih (45 sa visokim stručnim obrazovanjem) kao i sopstveni razvojni centar omogućavaju stalno usavršavanje postojećih i osvajanje novih proizvoda. Uniprometovi stručnjaci učestvuju u zajedničkom razvoju i usavršavanju čeličnih zaštitnih sistema sa stručnjacima još sedam evropskih proizvođača zaštitnih ograda što je omogućeno članstvom Uniprometa u Društvu dobrog kvaliteta (Gutegemeinschaft Stahlschutzplanken e.V ) i Društvu za razvoj čeličnih zaštitnih ograda iz Zigena (Studiengesellschft vuer Stahlschutzplanken e.V), dela asocijacije poznate kao RAL.

Članstvo u ovim renomiranim institucijama od 2004. godine kao i stalna provera kvaliteta i bezbednosti proizvoda koja se obavlja u najsavremenijim laboratorijama kao što su BASt i TÜV iz Nemačke i SWISS TESTING iz Švajcarske omogućava nam pristup svim tržištima koja su prihvatila standarde EN 1317. Tokom godina stekli smo poverenje brojnih partenera iz zemlje. Posedovanje ISO 9001, CE i GOST sertifikata omogućava nam da 60 naše proizvodnje plasiramo na tržišta čak 25 država Učešće i promocija na najvećim svetskim sajmovima saobraćajne signalizacije i opreme deo su redovnih aktivnosti, a kontakti uspostavljeni na ovim manifestacijama samo učvršćuju našu visoku poziciju na zahtevnom svetskom tržištu. Svoju uspešnost se ne libimo da podelimo sa drugima, jer je za nas doprinos društvu istovremeno i obaveza i privilegija. Nastojimo da prepoznamo potrebe zajednice i u skladu sa tim delujemo, pružajući podršku maldim talentima, projektima iz oblasti zdravstva, obrazovanja i sporta. Ova humanitarna davanja neodvojivi su deo naše društvene odgovornosti i važan činilac ulaganja u budućnost.