Evro Book d.o.o. Beograd - u stečaju


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Evro Book: Najbolje knjige – najbolji prijatelji

Trideset godina u izdavaštvu, osluškivanja vaših želja, negovanja lepe domaće i prevodne književnosti doveli su Izdavačku kuću Evro Book u sam vrh izdavaštva u Srbiji.

Iz godine u godinu pripremamo za vas knjige koje će vas razonoditi i razgaliti, ali i one koje ćete zauvek pamtiti. Pružamo vam prijatan predah, ispunjen pričama o velikim ljubavima, o istorijskim prekretnicima, o sablasnim svetovima, potresnim sudbinama i uzbudljivim slučajevima s one strane zakona.

Najmlađima, ali i onima koji su odlučili da još neko vreme ne odrastu, doneli smo veseo dašak slikovnica i knjiga s nezaboravnim crtanim junacima: Tomom i Džerijem, Mikijem i Šiljom, Jagodicom Bobicom, Sunđerom Bobom, Džeronimom Stiltonom, Pepom Prasetom...

One koji su već zakoračili u svet odraslih, radoznali i odvažni, poveli smo u fantastične svetove vršnjaka s natprirodnim moćima, koji će im sem uzbuđenja usaditi i želju da i sami istražuju, da se otisnu u nepoznato, naoružani znanjem i znatiželjom. Osim čuvene Sumrak Sage, ponudili smo im priču o multiverzumu, o devojci Skarlet zaljubljenoj u dobrog demona, o životu u Mračnoj akademiji.

Za časove odmora naših dama, preporučujemo najčuvenija imena svetske književnosti, od Danijele Stil i Sante Montefjore, do Suzane Tamaro i Zveve Kazati Modinjani.

Evro Book se može pohvaliti romanima nekih od najpoznatijih pisaca žanrovske književnosti kao što su Ken Folet, Džon le Kare, Džon Grišam, Ijan Renkin, ali i sjajnim istoriografskim delima Sajmona Sibaga Montefjorea i biografijama ljudi koji su obeležili našu i svetsku istoriju. Preporučujemo vam luksuzno opremljene memoare kralja Petra Drugog Karađorđevića, potresnu i veličanstvenu istoriju Jerusalima, biografije svetskih lidera Medvedeva, Putina i Obame.

Izdavačka kuća Evro Book upustila se u još jedan ozbiljan izdavački poduhvat i objavila dve izuzetne Biblija za decu: Ilustrovanu Biblije za decu i Bibliju u 365 priča. Obe knjige su obogaćene ilustracijama rađenim rukom, koje potpisuju priznati srpski umetnici. Ali naš uspeh se ne meri samo brojem objavljenih naslova, priznanjima i nagradama, već pre svega osmesima hiljada dece koja odrastaju uz naše knjige i mnoštvom zadovoljnih čitalaca koji nam iz godine u godinu ukazuju poverenje. Zato vas ni ubuduće nećemo izneveriti; štaviše, vaše poverenje sa zadovoljstvom ćemo nagraditi kvalitetnim izborom knjiga i pristupačnim cenama.

Zato dobro došli u Evro Book, u svet u kojem će vam najbolje knjige biti najbolji prijatelji.

Vaš Evro Book