Sampro Samardžić Son d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Sampro Samardžić & Son d.o.o. u oblasti IT tehnologija posluje preko dve decenije. Sedište firme se nalazi u centru Zemuna, a mreža stalnih saradnika pokriva sve veće centre u Srbiji. Pažljivo zaokružen poslovni sistem pokriva vlastiti uvoz, maloprodaju, razvoj softvera, veleprodaju, skladištenje i distribuciju proizvoda.
U okviru firme deluje i odeljenje „Sampro servis i održavanje“ koje pokriva sve reklamacije u garantnom i van-garantnom roku i održava mreže i opremu naših korisnika.
Sampro spada u red najvećih distributera POS & Auto ID opreme u regionu, tako da barkod skeneri, touch monitori i data terminali koje svakodnevno srećete po prodajnim objektima u Srbiji potiču iz našeg izvora. Kompletnu ponudu POS & Auto ID proizvoda možete pronaći na: http://pos.sampro.rs
Mrežna oprema je segment poslovanja u kojem Sampro već godinama postavlja nove standarde u kvalitetu i ceni proizvoda. Većina ISP provajdera se snabdeva opremom koju je uvezao I zastupa Sampro, pa je velika verovatnoća da su router, switch ili mrežni kabl u Vašem domu, deo našeg prodajnog programa.
Osim veleprodaje, bitan deo našeg poslovanja je i maloprodaja, kao i korektan odnos sa kupcima koji negujemo preko 25 godina čijem razvoju poklanjamo veliku pažnju. Kompletnu IT opreme, računara, monitora, tablet i laptop uređaja, kao i pratće office, home i gaming opreme možete pronaći na: http://www.sampro.rs
Posetite nas u centru Zemuna radnim danima ili subotom i uverite se da tu možete dobiti najbolje cene za proizvode koji Vas interesuju.
Dobro došli!