Generalexport Beograd - u stečaju


Mikro preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Poslovi iz oblasti turizma i saobraćaja, inženjeringa i investicija, međunarodne i unutrašnje trgovine, posredovanja i konsaltinga, novih tehnologija, TV i radio difuzija, menadžmenta nekretninama i drugih delatnosti.

Genex danas ima dve samostalne kompanije i nekoliko mešovitih d.o.o. preduzeća, specijalizovanih za pojedine grupe delatnosti, koji svi zajedno sačinjavaju Genex-Grupu.

Ona objedinjuje u zemlji i inostranstvu široku lepezu poslova iz oblasti turizma i saobraćaja, inženjeringa i investicija, međunarodne i unutrašnje trgovine, posredovanja i konsaltinga, novih tehnologija, TV i radio difuzija, menadžmenta nekretninama i drugih delatnosti. Centralnu ulogu ima Kompanija International CG, sa specijalizovanim poslovnim jedinicama za najveći broj svojih aktivnosti.

Genex svoju poslovnost i ugled gradi na više od 50 godina tradicije, naročito u spoljnotrgovinskim poslovima prethodne Jugoslavije i značajnoj delatnosti u oblasti inženjeringa i turizma. Genex ima povoljnu finansijsku strukturu i stabilne izvore finansiranja.

U trenutnim privrednim uslovima u zemlji i inostranstvu, Genex ostvaruje najznačajnije rezultate u oblasti turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva, a u aktuelnim domaćim procesima političke, privredne i društvene reforme nastoji da modernizuje i poveća poslovne rezultate u svim oblastima svojih delatnosti. Tome treba da doprinese i predstojeći proces privatizacije, u koji Genex ulazi baziran na svojoj dugogodišnjoj poslovnoj efikasnosti i iskustvu.