AMBERO CONSULTING PREDSTAVNIŠTVO BEOGRAD


Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Preduzece AMBERO Consulting Gesellschaft mbH, sa sedištem u nemackom gradu Kronberg im Taunus, osnovano je u oktobru 2003. godine kao naslednik kancelarija IUE Costa Rica, San José i IUE Dr. Amler VBI, iz Frankfurta na Majni.
Cilj preduzeća je priprema, sprovodjenje i evaluacija razvojnih projekata, njihovo stručno praćenje i osmišljavanje, razvoj i distribucija inovativnih metoda i procesa, kao i konsultacije sa drugim preduzećima u ovoj oblasti, u zemlji i inostranstvu.

AMBERO nudi usluge za sve faze projektnog ciklusa, od preliminarne studije do upravljanja projektom i ex-post evaluacije. Kao nezavisno preduzeće za konsultantske usluge i inženjering, AMBERO je specijalizovan za pružanje stručnih usluga orijentisanih ka klijentima, naročito u oblastima upravljanja zemljištem, dobre uprave, decentralizacije, regionalnog i lokalnog razvoja, zaštite životne sredine i prirodnih dobara, upravljanja rizikom i kreiranja politike.

AMBERO se ističe svojim individualnim rešenjima prilagodjenim svakoj pojedinačnoj situaciji i zahtevima korisnika.

U početku, preduzeće je bilo usredsredjeno prvenstveno na Srednju i Južnu Ameriku. Danas je preduzece AMBERO sve više aktivno u jugoistočnoj Evropi, Africi i Aziji. Mi nudimo profesionalnu saradnju sa stručnim preduzećima i konsultantima na terenu.

Naše intervencije su uglavnom u oblasti medjunarodne razvojne saradnje. Naši korisnici su GIZ, KfW, EU, AFD, InWEnt , BGR, FAO, UNODC, World Bank (GEF) i predstavništva nacionalnih institucija u inostranstvu.