UNIMAST DOO BEOGRAD


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Glavna delatnost firme UNIMAST d.o.o. iz Beograda je trgovina opremom i masinama koje imaju primenu u gradjevinarstvu i industriji.

Firma UNIMAST doo iz Beograda je oficijalni partner više renomiranih evropskih proizvođača opreme:

GEDA-Dechentreiter GmbH Co.KG

MJ- GERÜST GmbH

Schake GmbH

PLANETA-Hebetechnik GmbH

VIVATEC

KLAAS GmbH Co. KG

Altrex

OMMELIFT

UpDinamic s.r.l.

AIRO


Primarna delatnost je distribucija, rentiranje, montaža i servis građevinskih liftova, mašina i opreme u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Kao zastupnik vodećih nemačkih proizvođača građevinskih mašina i opreme nude širok spektar proizvoda koji pokrivaju oblasti privremene i permanentne instalacije, kao i proizvode sa specijalnom namenom. Firma UNIMAST je u saradnji sa svojim partnerima već dugi niz godina sinonim kompetentnosti kvaliteta i proverenosti nemačke tehnike. Tehnička podrska koju pružaju na terenu svojim klijentima je osnov za dugoročnu saradnju i osnova za uspešno poslovanje firme. Snaga njihovog poslovanja ogleda se u partnerskom odnosu sa svojim klijentima i kroz realizaciju specijalnih projekata u fasadnim i industrijskim sistemima.
Od prvog kontakta pa do konačnog završetka projekta, oni su uz svoje klijente kroz tehničku podršku, montažu, servis i atest uređaja koje stavljaju na raspolaganje.

Široka paleta proizvoda obuhvata čitav niz opreme za industriju i gradjevinarstvo:

Oprema za siguran transport materijala i ljudi na visinu kao sto su liftovi i dizalice na sajlama, građevinski liftovi, industrijski liftovi, hidraulicne platforme.

Oprema i prizvodi u segmentu sigurnog pristupa radovima koji se izvode na visini u gradjevinarstvu i industriji, fasadne i modularne skele, podupiraci, zastitne ograde.

Oprema za gradjevinarstvo i industriju, vitla, agregati, cevi za transport otpada.

Prateca oprema za sportske manifestacije i kulturne manifestacije, ograde, barijere, bine i tribine, agregti.

Za sve neophodne informacije obratite se direktno njima, posetite Web strane: www.unimast.rs i www.geda.rs ili njihovu facebook stranicu.