Triple Jump Beograd


Srednje preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Kompanija Triple Jump je nastala kao sledbenik privatnih preduzeća Delta Kragujevac (osnovano 1989. god.), Deltafer Beograd (1990.) i Delta Sport Beograd i Moskva (1993.). Prvi osnivač kompanije je bivši jugoslovenski olimpijac i rekorder u troskoku (triple jump) Milan Spasojević.

Osnovna delatnost od samog početka bila je trgovina proizvodima iz oblasti sporta i mode, zastupanje i distribucija najpoznatijih svetskih brendova u najširem smislu, a na teritoriji istočne Evrope i ex SSSR-a.

Menadžment firme čine kadrovi selektovani na početku svojih poslovnih karijera (uglavnom pripravnika) koji su danas specijalisti i imaju 5 do 15 godina iskustva u najsavremenijoj metodologiji vođenja preduzeća. Rezultat njihovog znanja i rada su uvođenje na tržište Srbije i takvih brendova kao što su Nike, Mexx, Zara, Escada i dr.
Pravilan dalji odabir kadrova i evidentno dobri rezultati u kadrovskoj politici do sada daju opravdan optimizam i samouverenost za dalji uspeh.

U okviru Triple Jump Grupe posluju sledeće članice:
Triple Jump doo Beograd
Triple Jump doo Zagreb
DeltaFer doo Beograd
TP Čelik Beograd

Real Estate i hotelijerstvo se odvija u Triple Jump Grupi kroz preduzeća Čelik (koje je osnovano 1952. godine a posluje u sastavu grupe od 2005. godine) i Delta Fer (osnovano 1990. godine).