Delight d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Delight Office Serbia je kompanija specijalizovana za opremanje, dizajn i projektovanje poslovnih enterijera, kao i izvođenje završnih radova u građevinarstvu. Sa kancelarijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji nastoji da pruži isti nivo usluge i podrške u celom regionu.

Kompanija je osnovana pre više od jedne decenije i od tada konstantno unapređuje svoju ponudu proizvoda i usluga, da bi danas bila kompanija koja može da ponudi kreativno, praktično i isplativo rešenje svojim klijentima, od najmanjih porudžbina do najvećih projekata.

Glavni cilj je da radni prostor klijenata učini efikasnijim i boljim koristeći iskustvo i znanje iz oblasti enterijera. Znanje koje kompanija koristi da promeni način na koji ljudi rade, doprinosi boljoj radnoj atmosferi kao i većoj produktivnosti zaposlenih, a radni prostor čini inspirativnim i upečatljivim.

Delight je kompanija koja pomaže da sačuvate vreme i novac. Delight brine o svakom detalju – od prostornog savetovanja, dizajna enterijera i arhitekture, do implementacije i održavanja. Vizija je pružanje klijentu najbolje usluge i vrhunski kvalitet.