Hotel Vis Zlatibor


Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Hotel VIS, kategorisan sa četiri zvezdice, izgrađen na jednoj od najlepših lokacija planine Zlatibor, nalazi se na nadmorskoj visini od 1007m. Lider u hotelijerstvu, hotel VIS je prepoznatljiv po ljubaznosti osoblja, profesionalizmu i sadržajima koji ga izdvajaju kao moderan, dobro opremljen hotel.

Hotel poseduje 40 dobro opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, 12 apartmana i 4 rezidencije.

Hotelski restoran u svom meniju ima specijalitete nadaleko čuvene lokalne kuhinje, kao i internacionalnu hranu za ukus i zdravstvene potrebe svakog posetioca, aranžirane na bogatom švedskom stolu, po uzoru na najbolje evropske hotele.

Udobni ambijent "ameriken" bara i sjajna bečka poslastičarnica pružaju dodatne prilike za mala zadovoljstva i velika uživanja. Poslovnim ljudima je na raspolaganju kompletan biznis servis i odlično obučeno, visoko profesionalno osoblje. U sali poslovnog centra moguće je organizovati seminare, sastanke, prezentacije.

Za potrebe gostiju brinu se kozmetičari, maseri, frizeri i ljubazni prodavci u mini-šoping centru u samom hotelu. Gostima hotela može se obezbediti ski škola, aerobik, turniri u stonom tenisu i bilijaru i mnoge druge sportske aktivnosti.

Gostima hotela nude se mnogobrojni sadržaji, izleti do obližnjeg etno parka Sirogojno, do jezera u Ribnici, ski centra na Torniku, Zlatiborskim jezerima, do prašume Murtenica, galerija, kafea, noćnih klubova...