Teikom d.o.o. Beograd


Veliko preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
TEIKOM je ekskluzivni distributer japanskog proizvođača građevinsko-rudarske opreme KOMATSU kao i firmi Bridgestone GHH i Bucyrus a od 2009. postao je ekskluzivni distributer italijanskog proizvođača građevinskih mašina DIECI.

PRODAJA
TEIKOM u svojoj ponudi ima kompletan program KOMATSU mašina za rudarstvo građevinarstvo i program malih mašina i kompletan program DIECI mašina koje se primenjuju za razne namene a prvenstveno u poljoprivredi i građevinarstvu.

SERVIS
Servisna služba sa stručnim i dobro opremljenim kadrovima su osposobljeni za sve vrste intervencija na terenu.

DELOVI
Dobro opremljeno skladište rezervnih delova ulja i maziva u Zemunu obezbeđuje sigurnost u radu mašina KOMATSU kao i centralno skladište KOMATSU-a za Evropu u Belgiji.

PROGRAM MALIH MAŠINA
TEIKOM u svojoj ponudi ima kompletan program KOMATSU mašina za rudarstvo građevinarstvo i program malih mašina.
-SKID STEER UTOVARIVAČ
-KOMBINOVANE MAŠINE
-MINI I MIDI BAGERI
-KOMPAKTNI UTOVARIVAČI

GRAĐEVINARSTVO
Komatsu nudi veoma širok raspon mašina za građevinarstvo i rudarstvo od bagera do buldožera. ECOT3 motor kojim su opremljene konstruisan je tako da zadovoljava zahteve EU Stage IIIA propisa o emisiji a za sve mašine omogućavaju rad u tihom i udobnom okruženju dobru preglednost u svim pravcima kao i robusnu konstrukciju koja osigurava maksimalnu bezbednost pri vožnji.
-BAGERI GUSENIČARI
-BAGERI TOČKAŠI
-UTOVARIVAČI
-BULDOŽERI
-MAŠINE ZA RUŠENJE

TEIKOM je 2009. postao distributer italijanskog proizvođača mašina DEICI koji je specijalizovan za proizvodnju teleskopskih manipulatora koje proizvodi još od davne 1983. Takođe su specijalizovani za proizvodnju mini dampera i kamiona - betonskih mešalica.