Fabrika stočne hrane a.d. Velika Plana - Sto posto - privredno društvo obrisano iz registra


Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Proizvodnja stočne hrane, potpune smeše za ishranu domaćih životinja, dopunske smeše, premiksi, prekrupa, hrana za živinu, brojler tov, hrana za svinje, hrana za preživare, koncentrati.


Proizvodnja mesa i uzgoj stoke i živine u Srbiji je vec duži niz godina na daleko nižem nivou od mogucnosti. Kako istraživanja pokazuju, uzgoj je uglavnom ekstenzivnog tipa i nedovoljno tržišno orijentisan.

Kvalitet stocne hrane je jedan od najvažnijih faktora naprednog i profitabilnog uzgoja stoke i živine. Svesna ovih cinjenica, kompanija "STO POSTO" definisala je strategiju poslovanja i razvoja koja glasi:

"Primenom savremene tehnologije i znanja i poštovanjem zahteva kupaca stvaramo STO POSTO pouzdane proizvode uz povoljnu cenu"

U želji da unapredimo postojece stanje uzgoja stoke i živine, intenzivno komuniciramo sa kupcima, veterinarima strucnom i naucnom javnošcu iz ove oblasti. Na taj nacin oni postaju naši saradnici u kreiranju proizvoda.

Stalan rast prodaje najbolji je pokazatelj da se poverenje kupaca u proizvode fabrike STO POSTO uvek isplati, a poziv za dalje unapredenje saradnje je otvoren.