Info Team d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
INFO TEAM d.o.o. je kompanija koja na tržištu Srbije i regiona više od 20 godina uspešno implementira brojne tehnološke inovacije i plasira proizvode čuvenih svetskih robnih marki u domenu primenjenih tehnologija. Godine uspešnog poslovanja, mreža sopstvenih maloprodaja i evropski standardi u poslovanju, čine nas stabilnim i dugoročno orjentisanim partnerom na tržištu.

Autorizovani servis i prodaja, GARMIN sportski satovi, nautička oprema, auto navigacije i navigacije za snalaženje u prirodi, uređaji za praćenje pasa.

ENERGIZER, AEG UPS i prenaponska zaštita, Urban Armor Gear zaštitne maske, MaxEasy kante sa senzorom, "100% hands-free".

U proteklih par decenija imali smo priliku i zadovoljstvo da direktno ili indirektno sarađujemo sa skoro svim državnim institucijama i najvećim kompanijama u Srbiji.

Srećni smo što uživamo poverenje i ispunjavamo visoke standarde poslovanja kako domaćih tako i internacionalnih kompanija.

Naši korporativni kupci su zastupljeni u svim oblastima, od instituta i fakulteta, preko sportskih udruženja, banaka, kompanija svih profila, pa do ambasada, zdravstvenih ustanova, državnih institucija...

U korporativnoj prodaji učestvujemo zajedno sa našom maloprodajom&online prodajom NaviShop.