Comtrade System Integration d.o.o. Beograd


Veliko preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Comtrade je dinamična i priznata IT grupacija, sa preko 25 godina iskustva u domenu tehnološke inovacije i razvoju vodećeg svetskog softvera.
Od kompanije sa fokusom na softverskom inženjerstvu i uslugama, Comtrade je prerastao u biznis za razvoj softverskih proizvoda, pružanje usluga i integraciju sistema.
Na globalnom nivou, Comtrade posluje kroz mrežu od 27 kompanija u 16 zemalja, i 17 vremenskih zona. U okviru grupacije postoje četiri (4) savremena tehnološka centra, u kojima zaposleni rade na softverskim projektima za najveće svetske kompanije, među kojima su Citrix (Citriks), Ryanair (Rajaner), HP (HAPE), Skrill, kao i renomirana naučna institucija CERN.
Uz preko 2.000 zaposlenih, od čega preko 1.200 softverskih inženjera, Comtrade nudi stručnu inženjersku ekspertizu klijentima u sektorima telekomunikacija, finansija, javne uprave, bankarstva, osiguranja i drugih oblasti. Kroz tri ključne poslovne vertikale - System Integration, Distribution i Solutions, grupacija se izdvaja kao epicentar naprednih tehnologija, stručnog kadra i inovativnih IT proizvoda. Kvalitet poslovanja ogleda se i kroz uspešne poslovne rezultate, uz godišnji obrt od preko 300 miliona EURA.
Specijalizovani su za:
• Digitalnu transformaciju zasnovanu na cloud-u
• Dizajn, razvoj, integraciju i upravljanje sistemima i aplikacijama
• Unapređenje poslovnih performansi i efiksnosti kroz inovativne usluge integracije sistema
• Ubrzavanje i pojednostavljivanje primene novih (cloud, bigdata analitika) i tradicionalnih (BI/DWH, ECM, ICT, HCM, ERP, CRM…) tehnologija

Comtrade System Integration nudi vodeća hardverska i softverska rešenja, kao i stručne konsultantske usluge u domenu digitalne transformacije. Kroz raznovrsnu ponudu novih tehnologija, pomažemo klijentima da redefinišu svoj poslovni model i unaprede operativne procese, isporuku usluga, korisničko iskustvo i profitabilnost.
Sarađujemo sa širokim spektrom klijenata: od malih i srednjh preduzeća do velikih multinacionalnih kompanija. Kroz partnerstva sa globalnim vendorima, uključujući Microsoft, Oracle, IBM I EMC/Dell, na tržište plasiramo vrhunske IT proizvode koji ubrzavaju proces digitalne inovacije.
Comtrade System Integration tim se sastoji od 200+ IT stručnjaka koji se oslanjaju na svoje domensko znanje, vodeće industrijske sertifikate i iskustvo rada u različitim oblastima da pomognu kompanijama da u kratkom roku primene digitalne tehnologije i na taj način steknu konkurentsku prednost.
Kompanija Comtrade System Integration je osnovana 2001. godine i posluje u okviru Comtrade Grupe, jedne od najvećih evropskih tehnoloških kompanija.