WILO Beograd d.o.o.


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
WILO SE Dortmund jedan je od najvećih proizovođača pumpi za grejanje, hlađenje, klimatizaciju, vodosnabdevanje i odvođenje otpadne vode, i sinonim je nemačke tradicije, kvaliteta i pouzdanosti. Kompanija WILO SE Dortmund ima tradiciju dužu od 145 godina. S obzirom na ovo ogromno iskustvo, sticano tokom godina postojanja, WILO je jedan od lidera i diktira trendove razvoja pumpi i pumpne tehnike u svetu. Koncern koji sada ima više od 7500 zaposlenih na svim kontinentima i prodaju od preko milijardu i trista miliona evra je svoj put u industriji pumpi započeo pre više od 145 godina patentom i proizvodnjom prve cirkulacione pumpe za grejanje. Od tog prvog patenta do danas WILO, još uvek u vlasništvu porodice osnivača, nije prestao da bude lider inovativnosti i kvaliteta kroz razvojne projekte eksperata iz Dortmunda. U sastavu WILO-a je više od 60 ćerki firmi širom sveta, kao i 17 proizvodnih jednica u 8 zemalja.

Proizvodni program firme WILO SE obuhvata nekoliko hiljada tipova pumpi, koje se mogu svrstati u sledeće osnovne kategorije: 1. Pumpe i sistemi za grejanje, hlađenje i klimatizaciju 2. Pumpe i sistemi za vodosnabdevanje 3. Pumpe i sistemi za transport otpadnih voda Navedeni proizvodni program obuhvata sledeće prodajne segmente: 1. Porodične kuće i manji stambeni objekti 2. Komercijalni poslovni i stambeni objekti 3. Komunalni sistemi daljinskog grejanja i hlađenja 4. Komunalni sistemi za vodosnabdevanje 5. Komunalni sistemi za transport i tretman otpadnih voda 6. Industrijski sistemi i instalacije U našoj poslovnoj politici na prvom mestu nalazi se kvalitet, realizovan kroz ideju da je zadovoljstvo kupca naša obaveza i posao, što je preduslov za proizvodnju po najsavremenijim svetskim standardima kvaliteta i pouzdanosti. Ovo takođe podrazumeva velika ulaganja u razvoj i istraživanja i stalna usavršavanja svih zaposlenih u skladu sa savremenim svetskim standardima, koje upravo WILO diktira. Treba napomenuti i OEM reference, odnosno plasman WILO pumpi i opreme za prvu ugradnju, gde značajan broj renomiranih svetskih proizvođača, kao što su Viessmann, Junkers, Vaillant, Bosch i dr. u svoju opremu serijski ugrađuju WILO pumpe i pumpne sisteme.

WILO Beograd d.o.o. je ćerka firma WILO SE što dokazujemo potvrdom izdatom od strane WILO SE u kojoj se navodi da je WILO Beograd d.o.o. 100% ćerka firma društva WILO SE i da je jedina ovlašćena da na teritoriji Srbije i Crne Gore uvozi pumpe, pumpne sisteme, rezervne delove i ostale proizvode kompanije WILO SE. U okviru WILO Beograd d.o.o. pored direkcije u Beogradu, posluju i kancelarije u Novom Sadu i Nišu. Kompanija ima 16 zaposlenih, od toga 7 inženjera koji su zaduženi za prodaju, pružanje tehničkih i servisnih usluga. Zaposleni poseduju veliko domaće i internacionalno iskustvo u nabavci i isporukama pumpi, servisiranju istih, kao i pružanju tehničkih usluga pri selekciji, ugradnji i eksploataciji naših proizvoda. Kvalitetna struktura, iskustvo, ali i obrazovanje zaposlenog kadra garancija je pružanja vrhunskih usluga u oblasti pumpne tehnike. Za krajnje kupce je značajna činjenica da Wilo Beograd d.o.o. ima sopstveni servis, i mrežu ovlašćenih servisa na teritoriji Srbije i Crne Gore, kao i magacin sa velikim lagerom proizvoda i rezervnih delova.

Sve ovo omogućava kratke rokove isporuke i bilo kakvih servisnih intervencija, koje se realizuju od strane ovlašćenih servisera. U skladu sa poslovnim standardima i etikom definisanom WILO SE, od svih zaposlenih WILO Beograd d.o.o. može se očekivati apsolutna stručna i tehnička podrška pri izboru pumpi i prateće opreme, kao i razne vrste treninga i obuka vezanih za WILO proizvode i pumpnu tehniku uopšte. Takođe, na raspolaganju je veliki izbor kataloškog materijala u štampanoj i elektronskoj formi, kao i softver za izbor pumpi namenjen kao tehnička podrška od projektovanja do ugradnje i eksploatacije WILO opreme. WILO Beograd d.o.o, je skoro dvadeset godina prisutan na našem tržištu, i tokom tog perioda smo stekli veliki broj zadovoljnih kupaca i klijenata, jer isključivo nudimo proizvode WILO SE, koji se odlikuju vrhunskim nemačkim kvalitetom. Poverenje, znanje, kvalitet, inovativnost – mi to jednostavno zovemo WILO