Keramika Jovanović doo


Srednje preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Privredno društvo „Keramika Jovanović“ doo osnovano je januara 1994. godine sa sedištem u Zrenjaninu. "Keramika Jovanović" se bavi veleprodajom i maloprodajom keramičkih pločica, opreme za kupatila i opekarskih proizvoda. Pored toga „Keramika Jovanović" je vlasnik „Ogreva“- najveće maloprodaje građevinskog materijala u Banatu, fabrike za proizvodnju opekarskih proizvoda „Neimar“ i „Termike“ fabrike koja proizvodi perlit za prehrambenu i građevinsku industriju. „Keramika Jovanović“ je vlasnik brenda keramičkih pločica „CERAMICA IBERIA" koji se za nas proizvodi u fabrikama poznatih domaćih i ino-proizvođača, kupatilskog nameštaja “IBERIA" i fabrike za proizvodnju tuš kabina i paravana “LUXOR” u Skoplju.
Nudimo raznovrstan proizvodni asortiman inspirisan najnovijim trendovima u dizajnu i tehnološkim inovacijama. Iz godine u godinu razvijamo se i usavršavamo svoju fleksibilnost kako bi odgovorili zahtevima standarda i potrebama naših kupaca.
Našu bogatu ponudu keramičkih pločica, u svakom trenutku možete videti u jednom od naših 14 salona keramike, kao i u mnogim drugim salonima naših poslovnih partnera širom Srbije i regiona i uveriti se u pouzdanost kvaliteta, široke primenljivosti i pristupačnih cena naših proizvoda.