Eurotranslate d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
EUROTRANSLATE DOO BEOGRAD
ADRESA
Vrtlarska 35b, 11080 Beograd (Zemun)
Odgovorno lice
Tina Žučko

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Prevodilačka agencija

Eurotranslate pruža usluge prevoda sa svih svetskih jezika i na sve svetske jezike sa posebnim osvrtom na zemlje bivše Jugoslavije, Balkana i istočne Evrope. Za svaku jezičku kombinaciju biramo prevodioca kojem je maternji jezik onaj na koji prevodi, čime osiguravamo najbolji mogući kvalitet teksta u lingvističkom smislu, a za tehničke prevode angažujemo stručnjake za datu oblast, čime osiguravamo besprekornu stručnu terminologiju i izraz.

Usmeni prevodi
Pisani prevodi
Sudski prevodi
Lektura i korektura
DTP (Desktop publishing)

Kompanije koje investiraju u prevode imaju veću verovatnoću ostvarivanja rasta
Naša misija je da svojim klijentima omogućimo da prošire svoje poslovanje na međunarodna tržišta i ostvare neometanu komunikaciju sa poslovnim partnerima i klijentima širom sveta koji ne govore njihovim jezikom.

Pitajte nas za bilo koju jezičku kombinaciju i u najkraćem roku pronaći ćemo adekvatne resurse za vas. Za svaku jezičku kombinaciju biramo prevodioca kojem je maternji jezik onaj na koji prevodi, čime osiguravamo najbolji mogući kvalitet teksta u lingvističkom smislu, a za tehničke prevode angažujemo stručnjake za datu oblast, čime osiguravamo besprekornu stručnu terminologiju i izraz. Tako na primer, u okviru svojih usluga možemo da ponudimo da doktor medicine prevede vaš medicinski nalaz sa srpskog na engleski jezik, a potom da taj prevod lektoriše izvorni govornik engleskog jezika